Зa Villager®

Основан през  2005, Villager е прераснал в един от водещите брандове на градинарските и електрични прибори на Балканите. Нашия труд и занапред ще бъде насочен към това да станем един от лидерите в Югоизточна Европа. Официалното седалище на Villager се намира в Словения (ЕС). Villager инициално е основан в Сърбия. Комбинации от атрактивен дизайн, иновации, материали, високи стандарти на качество и обществена отговорност заедно с прецизното планиране и компетитивните цени са нашето главно постижение и предимство, които ни отличават от конкуренцията.

Нашата мисия – Осъщестяване на най-добри “стойности за пари”, градинарски и електрични прибори за широка употреба.

Нашата визия – В предстоящите няколко години Villager се стреми да стане един от лидерите в Източна Европа, както и пръв избор на хобисти, занаятчии и фермери. Там където качеството и цената са предимство, там ще ни намерите. Целта ни е да облегчим живота на хората и да ги направим по-богати като им предлагаме качествени продукти които са лесно достъпни.

 

VILLAGER®- ФАКТИ И ЦИФРИ

Заети: общо 105 заети

53 позиционирани в седалището в Сърбия

Продукти: на 200 видове продукти

Продажба: Над 1.320.000 машини са продадени до 2017., невключвайки ръчни прибори и добавки.

 

ИСТОРИЯТА НА  VILLAGER®

2005 - Villager е основан

2007 – Villager започва нова категория на електрични прибори - Power Tools

2010 – Начало на продажба на ЕС пазара

2011 – Villager започва нова линия на продукти - Villager Black Edition

2014 – Открива се нова компания в Словения

2015 – Започва OEM (Original equipment manufacturer) процес на производство

2016 – Villager store™

2017 – Villager challenge™

2018 – Villager въвежда нови акумулаторни продукти 25.2 V

            Villager въвежда нов концепт за индустрилаен дизайн на продуктите на пазара

 

VILLAGER® ПОРТФОЛИО

Всеки продукт който създаваме възниква от нашите идеи да направим нашия дом по-добро място. Villager продукта е изработен, така, че да работи отново и отново, за да могат нашите клиенти да развиват своите градини по най-добър възможен начин.

 

ТРИ ГРУПИ ПРОДУКТИ:

 • Garden tools
  • Black edition
  • Orange edition
 • Power tools
  • Professional line
  • Premium line
  • Normal line
 • Ръчни прибори

 

НАШИ СТОЙНОСТИ

Насоченост на клиентите

Насоченост на резултатите

Поемане на риска

Прекрасно място за работа

Качество

Дисциплина

 

СТРАТЕГИЯ

Доходност и устойчиво развитие

Подобрение на нашата позиция на съществуващия пазар

Овладяване на нови пазари

 

СТРАТЕГИЯ СТОКОВА МАРКА

Покрива цял сегмент в рамките на категорията продукти

Фокусира се върху категории продукти с високо търсене

Отлично съотношение между стойността и парите

 

 I & R (ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗВИТИЕ)

Изследването и развитието представляват главото конкурентно предимство, превърнало Villager в един от водещите брандове на градинарски и електрични прибори в Европа. Континуирано сме посветени на развитието и иновациите и инвестираме в изследване и развитие на високо ниво. Имплементираме най-ефективни развойни стратегии на новите продукти  (тестване и дизайн продукти – изработка на прототипи – контрол на качеството и тестване на производството на пилот-прототипа – финален контрол на качеството и тестване), което ни дава възможност да осъществим гъвкаво конструиране и развитие на части.

 

ДИЗАЙН И КОНСТРУКЦИЯ

Анализа на изискванията на пазара ни е дала възможност за по-добър преглед в типовете и характеристиките на продуктите, които нашите клиенти търсят, а нашият дизайн екип се опитва тези искания да изпълни. Използваме най-модерния софтвер за констуиране, който ни дава възможност параметрично да внасяме изменения в продукта или в частите на продукта, както и да проследяваме ефектите на тези промени в същото време. Освен конструирането със съдействието на най-модерни софтверни прибори, мерим и анализираме силата на напрежението в частите в рамките за да премахнем всички възможни недостатъци и на пазара да предложим изключително продукти с най-високо качество. 

 

ПРОИЗВОДСТВО И КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Осъществихме високо ниво на качеството на производството, което е здраво и екологично. Подробно анализираме частите и профилите на машините и по такъв начин обезпечаваме качествен продукт и минимизираме или навреме премахваме всички потенциални недостатъци.

Произвеждаме машини и прибори, които спазват всички приложими правила, предписания и стандарти, с помощта на строг контрол на качеството. Над един милион доволни клиенти са твърдо доказателство, че дизайнът и производството на нашите продукти гарантират пълна сигурност и дълготрайност.

 

VILLAGER® ПРОДУКТИ

Villager продуктите са дизайнирани, тествани и подбрани така, че да задоволяват европейските EC директиви и стандарти. Нашите продукти отличават високо качество, модерен дизайн, сигурност, иновативност, безопасност и лесно могат да се обезпечат. Избора на Villager продукти включва внимателно подбрани градинарски прибори и прибори за покъщнина, тествани в действителни условия, задоволяващи най-високи стандарти на сигурност. Също така, предлагаме съответно допълнително оборудване за безопасна употреба на същите. Комплектният опит на Villager бранда включва услуги след покупка; резервни части;  техническа подкрепа и сервизиране. Ние във Villager компанията водим сметка за нашите клиенти и техните глобални, регионални или местни искания. Където и да се намирате, намира се и Villager офис във Ваша близост който може да Ви окаже специализирана консултация.

 

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Нашите оригинални резервни части се развиват наред с Villager машините, което означава, че задоволяват тези критерии и че са тествани по същия начин, както и частите които се ползват в производството. По този начин са обезпечени толеранса и маргиналните преформанси и характеристики, които би трябвало да бъдат удовлетворени, както и компатибилността на машините и резервните части. Резервните части са достъпни и след като производството на определени машини се прекрати, така, че лесно можете да продължите да ползвате същата машина с години.  ефективната глобална мрежа със силна логистична система обезпечават бърза и сигурна доставка в региона, в срок от 24 часа след подаване на поръчката. Сервизните части могат да бъдат част от Сервизния договор или могат да се поръчат направо  от нашия сервизен център.

 

СЕРВИЗНА МРЕЖА

Качеството на продуктите се определя съгласно броя на различните параметри. Един от тях е възможността продуктите да се сервизират в течение и след гаранционния период, както и възможността да се набавят оригинални резервни части. Упълномощени сервизни доставчици имат опит и знание необходимо за бързо решаване на широка гама от проблеми. Villager – сервизната мрежа константно се разширява и подобрява с цел да задоволи нашите клиенти. Villager – сервизните доставчици вършат поправки на Вашите машини и Ви снабдяват с резервни части, така, че имате всичко обезпечено на едно място.

 

VILLAGER® И ГЛОБАЛНИТЕ ПАЗАРИ

Villager провежда  персонализиран маркетинг и дейности, свързани с достъп към пазара, както и редица програми  и дейностри навред по света скроени според всеки поотделен ключов пазар и дистрибутивен канал.

Продължаваме да употребяваме нашите ключови предимства в полза на иновациите, технологиите и регуляторния опит, докато по същото време осъществяваме взаимана синергия между производството, изследванията и продажбата.

 

Нашите продукти продават търговците на едро, дистрибуторите, продажните вериги, специализираните магазини.

 

VILLAGER® INTERNATIONAL

Нашите интернационални дистрибутори доставят продукти на търговците. Ефективно сътрудничат с нас, разбират нашите стратегически цели и културата на нашата компания и поддържат близки делови отношения със своите местни контакти. Нашите екипи работят неуморно върху идентифицирането на най-добрите продукти за нашите клиенти. Те реализират своите дейности на пазара по Villager концепта на търговия. Доверието в тяхната търговска мрежа е загарантирано от съвместното партньорство, посветеността на изванредна услуга грижа за всеки отделен клиент.  Търговците са образовани експерти в своите области, които най-добре разбират исканията и потребите за дадени машини и по такъв начин из намират най-добри решения за Вас. По такъв начин Ви предлагаме, между другото, допълнителен контрол над пласмента на продуктите, отлична изложеност на стоката и професионални услуги.

 

VILLAGER® МАРКЕТИНГ

Villager Store™ - концепт на продавница с комбинация от висококачествени производни линии и брандове.

 Villager Store™ представлява модерна интерпретация на турбулентна покупка и лоялност на клиентите.

Villager Challenge™ - започнат с цел за подготовка презентация и конкуренция за всички любители на   Villager машините и приборите.

Villager Demo – презентации и демонстрации на Villager продукти.

Рекламиране – каталози, лифлети, вестници, списания, реклама по телевизията, рекламиране по радиото, билбордите, спортните и другите спонсорства, итн.